Een neon sign gebruiken, waarin schuilen de voordelen?

Een neon sign gebruiken, waarin schuilen de voordelen?

Ondanks het feit dat het internet het mogelijk maakt om je producten of diensten wereldwijd te adverteren spreekt het voor zich dat ook lokale passanten overtuigen nog steeds zeer interessant kan zijn. Dat is echter niet zo eenvoudig, integendeel. Je kan er wat dit betreft voor kiezen om gebruik te maken van een zogenaamd neon sign. Voor een dergelijk bord geldt dat het niet alleen goed opvalt in de omgeving, daarnaast zal je ook nog eens kunnen vaststellen dat het helemaal niet duur hoeft te zijn in aankoop. Overweeg jij ook om je zaak wat extra in de kijker te zetten met een neon reclame? Dan moet je zeker even de onderstaande informatie doornemen.

1.) Een neon sign valt ongelofelijk goed op in de omgeving

De nummer één reden waarom heel wat mensen en ook bedrijven overwegen om over te gaan tot het kopen van een neon sign heeft betrekking tot de wijze waarop ze opvalt in de omgeving. In vergelijking met andere vormen van verlichting kan er dan ook worden vastgesteld dat neon toch wel een beetje bijzonder is. Ze weet door haar opvallende kleuren dan ook ongetwijfeld de aandacht te trekken van voorbijgangers. Dit bovendien ook nog eens ongeacht de weersomstandigheden. Zelfs bij vol daglicht zal je kunnen vaststellen dat neon nog altijd behoorlijk kan opvallen.

2.) Een neon sign verbruikt tegenwoordig veel minder energie

Vroeger was het zo dat je rekening moest houden met verschillende niet onbelangrijke nadelen wanneer je ervoor koos om over te gaan tot het kopen van een neon sign. Tegenwoordig kan er worden vastgesteld dat deze nadelen eigenlijk niet meer van toepassing zijn. Dit geldt onder meer voor het feit dat neon door de jaren heen een behoorlijk stuk energiezuiniger en duurzamer is geworden. Dit als gevolg van het feit dat er gebruik wordt gemaakt van LED.

Een ander voordeel gaat schuil in de betaalbaarheid van een dergelijk sign. Vroeger was het zo dat er standaard gebruik werd gemaakt van het zogenaamde glasneon. Op zich was dat natuurlijk prima, want deze neonverlichting slaagde er perfect in om te doen wat ervan werd verwacht, maar de aankoopprijs lag doorgaans behoorlijk hoog. Tegenwoordig zijn er op de markt menig aantal alternatieven terug te vinden die werkelijk financieel heel wat interessanter zijn. Zo geniet je van prachtige neon verlichting tegen een zeer toegankelijk prijskaartje.

3.) Het is perfect mogelijk om een exemplaar op maat te laten maken

Wil je graag een neon sign kopen? Dan zal je kunnen vaststellen dat je daarvoor een keuze kan maken tussen twee verschillende mogelijkheden. Concreet betekent dit dat je kan kiezen voor:

  1. Een standaard neon exemplaar;
  2. Een sign die wordt gemaakt op maat van jouw wensen;

Beide opties beschikken uiteraard over hun eigen, specifieke voor- en nadelen. Voor een standaard exemplaar geldt bijvoorbeeld dat ze aangekocht kan worden tegen een zeer interessant prijskaartje. Daarnaast is het natuurlijk ook zo dat je er helemaal niet op hoeft te wachten. Je kan ze kopen en vervolgens gewoon meenemen naar huis. Heb je een zeer specifiek eindresultaat in gedachten voor jouw neon sign? In dat geval is het nog altijd mogelijk om te kiezen voor een maatwerk exemplaar.

Reacties zijn gesloten.